Persondatapolitik

For kursusbeviser og siden kursusbevis.førstehjælpsråd.dk
For at der kan udstedes et kursusbevis efter endt førstehjælpsuddannelse, har den medlems- eller samarbejdsorganisation der afvikler kurset brug for følgende oplysninger: Navn, CPR-nummer og e-mailadresse.

Organisationen foretager registreringen af personoplysningerne med det formål at kunne oprette et kursusbevis. Personoplysningerne registreres hos Dansk Førstehjælpsråd og opbevares i minimum 10 år.

Når der indsamles personoplysninger via Dansk Førstehjælpsråds kursusbevisadministrationssystem, sikrer organisationen der afholder kurset, at det altid sker ved afgivelse af kursistens samtykke, således at kursisten er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Dansk Førstehjælpsråd har ikke adgang til oplysninger for den enkelte kursist, disse oplysninger kan kun ses af organisationen der afvikler kurset, herunder den enkelte instruktør som afvikler kurset.

Den dataansvarlige for Dansk Førstehjælpsråd er rådets formand. Vi opbevarer personoplysninger krypteret og på servere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Oplysninger der transmitteres til Dansk Førstehjælpsråds kursusbevisadministrationssystem sendes gennem en HTTPS-forbindelse (Hypertext Transfer Protocol Secure)som er en krypteret udgave af HTTP. HTTPS er en protokol på internettet der oftest bruges i forbindelse med tjenester hvor kun afsender og modtager må kende meddelelsen, for eksempel netbanker, debetkort- og kreditkort-betaling via internettet og/eller tilmelding hvor CPR-nummer skal opgives.

Personoplysninger afgivet til Dansk Førstehjælpsråd videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen følsomme personoplysninger.

Personer registreret hos Dansk Førstehjælpsråd har efter persondataloven ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dem. Denne indsigt kan opnås gennem hjemmesiden https://kursusbevis.foerstehjaelpsraad.dk eller ved at rette henvendelse til Dansk Førstehjælpsråd via e-mail post@foerstehjaelpsraad.dk. Som registreret har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Om cookies på førstehjælpsråd.dk
Vores hjemmeside bruger cookies, noget næsten alle hjemmesider gør, for at hjælpe med at give den besøgende den bedste oplevelse. Cookies er små tekstfiler, der placeres på den besøgendes computer eller mobiltelefon, når der gennemses hjemmesider.

Vores cookies hjælper os med at:

• Sikre at hjemmeside fungerer som forventet
• Forbedre hastigheden / sikkerheden for webstedet
• Tillade den besøgende at dele sider med sociale netværk som Facebook

Vi bruger ikke cookies til at:

• Indsamle personligt identificerbare oplysninger
• Indsamle følsomme oplysninger
• Videregive data til reklame netværk
• Videregive personligt identificerbare oplysninger til tredjemand

Du kan læse mere om alle de cookies, vi bruger nedenfor

Hvis indstillingerne på din software, som du bruger til at se denne hjemmeside (din browser), justeres til at acceptere cookies opfatter vi dette, og din fortsatte brug af vores hjemmeside, som om du accepterer dette. Hvis du ønsker at fjerne eller ikke benytte cookies fra vores hjemmeside kan du lære, hvordan du gør dette nedenfor, men at gøre det vil muligvis betyde, at vores hjemmeside ikke fungerer som du ville forvente.

Vi bruger cookies for at sikre at vores hjemmeside fungerer. Der er ingen måde at forhindre disse cookies bliver sat andet end at ikke bruge vores hjemmeside.

For at du nemt kan dele vores indhold på sociale netværk som Facebook og Twitter har vi inkluderet deling-knapper på vores hjemmeside. Konsekvenserne vil variere fra sociale netværk til sociale netværk og vil være afhængig af de personlige indstillinger, du har valgt på disse netværk.

Du kan normalt slå cookies fra ved at justere dine browserindstillinger til ikke at acceptere cookies. Hvis du gør det vil det dog sandsynligvis begrænse funktionaliteten af ​​vores og en stor del af verdens hjemmesider. Cookies er en standard del af de fleste moderne hjemmesider.