FUN-netværksdag 2017

Ny nordisk kongres for førstehjælpsinstruktører
June 7, 2017
Droner kommer med hjertestarteren
October 10, 2017
 

Igen i år indbyder Laerdal og Dansk Førstehjælpsråd til FUN-netværksdag.


FUN står for First aid instructor User Network og dagen er en temadag hvor der sættes fokus på undervisning i genoplivning og hvor førstehjælpsinstruktører kan få mere viden om den nyeste forskning indenfor genoplivning, få inspiration til deres undervisning i genoplivning og naturligvis netværke med andre instruktører.

Målgruppen er instruktørtrænere, hovedinstruktører og instruktører som afvikler mange førstehjælpskurser.

FUN blev afholdt for første gang i 2016 og tilbagemeldingerne var overvældende. Flere gav udtryk for, at dagen udfyldte et behov hvor instruktører kunne mødes på tværs af organisationer, diskutere og erfaringsudveksle og få ny relevant viden.

FUN2017 afholdes den 24. november på Odense Universitets Hospital. Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig. Alle medlems- og samarbejdsorganisationer under Dansk Førstehjælpsråd har fået tilsendt invitation med et link til tilmelding, så henvendelse skal derfor ske til egen organisation.

Dansk Førstehjælpsråd vil gerne takke Laerdal for at gøre FUN muligt.