Vigtig information til førstehjælpsinstruktører tilknyttet Beredskabsforbundets Uddannelsescenter!

Forbud mod at filme på ulykkessteder i Sverige
January 10, 2018
Frivillige førstehjælpere kaldes nu ud i Region Sjælland og Syddanmark
June 27, 2018
 

Vigtig information til førstehjælpsinstruktører tilknyttet Beredskabsforbundets Uddannelsescenter!Da Beredskabsforbundets Uddannelsescenter fredag den 25. maj 2018 har indgivet konkursbegæring, har Dansk Førstehjælpsråd deaktiveret instruktørernes adgang til at udstede rådets kursusbeviser i regi af Beredskabsforbundets Uddannelsescenter.

Instruktører, der på grund af Beredskabsforbundets Uddannelsescenters konkursbegæring, ikke længere har mulighed for at udstede kursusbeviser, skal, såfremt man forsat ønsker at kunne udstede kursusbeviser, rette henvendelse til en anden af rådets medlems- eller samarbejdsorganisationer for at blive tilknyttet der.
En liste over rådets medlems- og samarbejdsorganisationer kan findes på rådets hjemmeside: http://førstehjælpsråd.dk/organisationer/