Ændring af valider-funktion på kursusbevis-side

Dansk Råd for Genoplivning og Dansk Førstehjælpsråd indgår samarbejdsaftale
July 6, 2018
Samarbejdsaftale med Region Sjælland
September 18, 2018
 

Ændring af valider-funktionen på www.kursusbevis.førstehjælpsråd.dk


For at imødekomme krav fra Persondataforordningen er der sket ændringer i muligheden for at validere og fremsøge kursusbeviser på Dansk Førstehjælpsråds kursusbevisadministrationsside: www.kursusbevis.førstehjælpsråd.dkDet er således ikke længere muligt at fremsøge beviser ved hjælp af CPR-nummer, men kun ved hjælp af kursusbevis-ID. Kursusbevis-ID'et fremgår i bunden af kursusbeviserne og ligeledes af den e-mail med log in-oplysninger som tilsendes kursisterne.Vi beklager de ulemper denne ændring medfører for brugere af systemet.