Nyt IT-program til brug på førstehjælpskurser

Samarbejdsaftale med Region Sjælland
September 18, 2018
Region Midtjylland lancerer hjerteløberordning
October 16, 2018
 

Nyt IT-program til brug på førstehjælpskurserne.


Dansk Førstehjælpsråd har investeret i et dansk udviklet program som skal hjælpe førstehjælpsinstruktørerne ude på kurserne. Programmet løser problematikken der opstår når kursisterne skal indtaste deres oplysninger i kursusbevissystemet og der der er en risiko for at de kan se hinanden personoplysninger.


Med det nye program åbnes et vindue hvor kursisten taster sine oplysninger ind og godkender at det er de rigtige oplysninger. Herefter forsvinder oplysningerne fra skærmen og er ikke længere synlige. Når alle kursister har indtastet oplysninger, kan instruktøren danne et regneark som kan uploades i bevissystemet.


Programmet stilles gratis til rådighed for instruktørerne. Programmet kan downloades på dette link: http://gofile.me/6xmc3/Kbo6CA1zD . Vi anbefaler at man giver sig tid til at læse den korte vejledning inden man benytter programmet til rigtige kursistoplysninger

.