Program til brug på kurserne

Samarbejdsaftale med Region Syddanmark
December 19, 2018
Førstehjælp Deluxe
May 16, 2019
 

Nyt program til brug på kurserne


Håndtering af persondata har været en årsag til hovedpine for mange instruktører. Nu er det blevet lidt lettere!


Dansk Førstehjælpsråd har fået udviklet programmet KursistIT af et dansk firma og stiller det gratis til rådighed for alle instruktører. Dette program gør det nemt, hurtigt og sikkert at registrere kursister og udfærdige kursusbeviser.

Programmet genererer en fil som kan uploades til Dansk Førstehjælpsråds bevis-genererings platform med meget få klik. Kursistens oplysninger behandles fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Rådet har naturligvis indgået en databehandleraftale med firmaet bag og der er udarbejdet tillægsaftaler til de eksisterende aftaler om fællesdataansvar med organisationerne.

Kursistens CPR-nr. krypteres ved al overførsel via nettet og på server. Først ved download af kursist oplysninger til egen pc, mac eller tablet, bliver CPR-numre dekrypteret igen. På dette tidspunkt står instruktøren selv for at overholde persondatasikkerheden!

Du finder link til programmet her: http://førstehjælpsråd.dk/kursistit