Nyt materiale fra Rådet for Sikker Trafik

Ny basisuddannelse – og ændringer i ‘Førstehjælp ved hjertestop’
June 20, 2019
Dansk Førstehjælpsråd indgår aftale med Ditmer A/S
July 11, 2019
 

Nye materialer fra Rådet for Sikker Trafik


Rådet for Sikker Trafik har, i samarbejde med Dansk Førstehjælpsråd, udsent nye materialer til brug på de færdselsrelaterede førstehjælpskurser. Det drejer sig om en opdatering af det kendte materiale med Martin & Sune filmen. Her er PowerPointen blevet opdateret grafisk.

Nyt er derimod materiale til knallert. Her har Sikker Trafik udarbejdet et slideshow med tilhørende film. Filmen handler om Simon som bliver dræbt i en knallertulykke.Materialet erstatter Dansk Førstehjælpsråds hidtidige materiale (PowerPointen med røngtenbillederne).

Du finder materialet på https://www.sikkertrafik.dk/foerstehjaelp