Nyt afsnit af Førstehjælp Deluxe

Dansk Førstehjælpsråd indgår aftale med Ditmer A/S
July 11, 2019
Ny kampagne fra Børne- og Undervisningsministeriet
December 1, 2019
 
Denne gang beskæftiger Førstehjælp Deluxe sig med Dansk Førstehjælpsråds nylige seminar om blødningsstandsning. Hør om forventningerne til dagen, hvad den indeholdt - og hvilke resultater der kom ud af det. Denne gang er det paramediciner Lars Kofoed der som ferieafløser styrer mikrofonen og interviewer folk om dagen.

Du kan hente podcasten hvor du normalt henter podcasts - på iTunes, Spotify eller Apple Podcast. Hør iøvrigt også de mange andre afsnit i serien.


Om Førstehjælp Deluxe:

Førstehjælp Deluxe er navnet på en podcast om førstehjælp. Bag den står Michael Kemner der er fysioterapeut og Stefan Koust Hansen der er underviser ved Forsvarets Sanitetskommando - og som iøvrigt er aktiv i Dansk Førstehjælpsråds uddannelsesudvalg.

Podcasten dækker emner inden for førstehjælpsundervisning, bl.a. læring, nye førstehjælpsbøger - og en masse indtryk fra Nordic First Aid. Du finder podcasten hvor du normalt finder dine podcasts.
God fornøjelse!