Ny funktion i bevissystemet

Sommerlukket i Dansk Førstehjælpsråd
August 14, 2020
Anbefaling om mundbind på kurserne
August 25, 2020
 
Der er kommet en ny funktion i bevissystemet, nemlig muligheden for at gensende aktiveringslinket. Når kursister får et kursusbevis, oprettes der samtidig en profil i Dansk Førstehjælpsråds kursusbevissystem. For at man kan se beviset, så skal profilen aktiveres.

Desværre er er det ikke alle kursister der får denne mail. For nogen sletter deres mailsystem to mail afsendt fra samme afsender samtidig og for andre sletter de mailen inden de får læst den.

I de tilfælde kan instruktøren, organisationen eller underorganisationen nu gensende aktiveringslinketInstruktøren finder funktionen under punktet "Kursister", der er der tre prikker ud for kursisten i højre siden af skærmen. Klikker man på de tre prikker, så er muligheden der for at gensende aktiveringslinket.


Dansk Førstehjælpsråd, 24. august 2020