Ingen ændringer i retningslinjer

Ændringer i kørekortbekendtgørelsen
September 15, 2020
Slut med 112-app’en fra nytår
September 25, 2020
 
Statsministerens pressemøde fredag den 18. september, har givet anledning til at Dansk Førstehjælpsråd endnu en gang har set på sine retningslinjer for afholdelse af kurser. For nuværende mener rådet imidlertid, at både instruktører og kursister er godt dækket ind med de nuværende retningslinjer. Rådet har således ikke fundet anledning til at ændre på disse.

For både instruktører og kursister gælder det dog, at venter man svar på en COVID-19 test, så skal man IKKE deltage i et førstehjælpskursus. Instruktørerne anbefales, at italesætte dette forhold under opstarten af kurserne.

Du finder Dansk Førstehjælpsråds retningslinjer for kurser her.


Dansk Førstehjælpsråd, 21. september 2020