Reviderede uddannelsesplaner

Slut med 112-app’en fra nytår
September 25, 2020
Nye retningslinjer pr. 26. oktober
October 26, 2020
 
Dansk Førstehjælpsråd har netop udgivet en revideret udgave af sine uddannelsesplaner. Det er rådets uddannelsesudvalg, der tæller repræsentanter fra alle medlemsorganisationer samt FSFI, der har arbejdet med at revidere planerne.
Planerne har fået et nyt layout som erstatter det hidtidige der har tjent planerne siden 2015, men det er ikke den eneste nyhed. Bagerst i planerne er tilføjet en revisionsliste så man kan se, hvilke ændringer der er foretaget i planerne. Desuden er alle kildehenvisninger flyttet til den bagerste side.

Som noget nyt er alle særtillæg nu udskilt fra planerne og har fået deres egne uddannelsesplaner. Grunden til dette er, at flere og flere særtillæg bruges på tværs af førstehjælpsuddannelserne. Nu er det nemt at operere i for både instruktører og organisationer.

Vi håber, at alle vil tage godt imod de nye uddannelsesplaner. De kan rekvireres i fuld længde fra organisationerne.


Dansk Førstehjælpsråd, 05. oktober 2020