Idrættens førstehjælpsdage

Kom til FUN 2024 – det årlige netværksmøde for førstehjælpsinstruktører
February 16, 2024
Generalforsamling 2024
March 7, 2024
 
Er du førstehjælpsinstruktør, og har du lyst til at gøre det mere sikkert at dyrke sport? Så tag del i Idrættens Førstehjælpsdage og vær med til at bringe førstehjælp ud i sports- og idrætsklubber i hele landet.
Idrættens Førstehjælpsdage går ud på at tilbyde sports- og idrætsklubber et besøg af en frivillig førstehjælpsinstruktør, der oplyser om førstehjælp ved hjernerystelse. Besøgene vil finde sted i sports- og idrætsklubber i hele landet som en slags stafet i september, oktober og november 2024.


Kontakt os og tag del i idrættens førstehjælpsdage: Send en mail Så matcher vi dig med en klub i dit nærområde på en dato i efteråret, som passer både dig og klubben. Du er også velkommen til at ringe til os på M: 40302208 hvis du gerne vil høre mere om Idrættens førstehjælpsdage.
Dit besøg vil være på frivillig basis og vare ca. en time. Der vil være omkring 20 trænere og sportsudøvere til stede. Vi kan ikke garantere, at vi kan matche dig med en klub, men vi vil gøre, hvad vi kan. Det vil være gratis for klubben at deltage i Idrættens Førstehjælpsdage. Vi sender dig undervisningsmateriale m.m.
Idrættens Førstehjælpsdage skal styrke interessen for sportsrelateret førstehjælp hos sports- og idrætsklubber, som oplever mange sportsskader. Hver femte idrætsudøver får mindst en skade om året, så der er brug for dine råd til at dyrke sikker sport.
Vi håber, at du har lyst til at være med!